HWH accountants & belastingadviseurs, De Lier

De accountant die verder kijkt dan de cijfers

Bij ondernemen draait het om de cijfers. Betrouwbare cijfers. Actuele cijfers. Daarom heeft u meer aan een persoonlijke accountant. Eén die instaat voor de nauwkeurigheid van uw jaarrekening, maar die u óók vertelt wat die cijfers betekenen voor de toekomst.

Zo'n accountant is HWH. We houden scherp zicht op de belangrijke kengetallen voor uw onderneming. Bovendien bekijken we die cijfers altijd in een breder perspectief. Die getallen hebben immers ook raakvlakken met andere zaken. Uw plannen voor een eventueel pensioen, een bedrijfsovername of bedrijfsverkoop. Investerings- of uitbreidingsplannen. Of de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk te schenken, uw testament of huwelijkse voorwaarden nog eens onder de loep te leggen.

Eén voor één aspecten die u bij voorkeur bespreekt met iemand die u kent - en andersom. We hebben een pasklaar antwoord op al uw vragen die met financiën en administratie te maken hebben. We helpen u aan alle financiële en managementrapportages en stellen begrotingen en prognoses op. Daarnaast zijn we er om te voldoen aan alle verplichtingen die u als ondernemer heeft. Zoals het samenstellen van een jaarrekening, het voldoen aan de publicatieplicht etc.