HWH accountants & belastingadviseurs, De Lier

De cijfers van vandaag voor de situatie van morgen

Als accountant zijn we er niet alleen maar om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Integendeel, juist bij HWH Accountants helpen we u graag verder bij alle vragen die u bij het ondernemen tegen kunt komen. Fiscaal, bedrijfseconomisch, juridisch of wat dan ook.

Financiële planning is een van onze specialiteiten. Het veilig stellen van uw vermogen. Het anticiperen op bedrijfsopvolging. Het verantwoord laten renderen van uw spaargeld. Of het wel of niet aanhouden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Stuk voor stuk aspecten die u vragen om een goede afweging. Als accountant kennen we niet alleen uw zakelijke belangen van A tot Z, we kennen u ook persoonlijk. Daarom blijven wij graag met u in gesprek om van gedachten te wisselen. Om knopen door te hakken. En zaken adequaat in gang te zetten.

Ook de juridische structuur van uw onderneming kan aan een update toe zijn. Dat heeft ook consequenties voor de financiële kant van de zaak. Aspecten waar wij u graag bij adviseren. Bedrijfseconomische vragen zijn weer een ander terrein waarbij u misschien  een klankbord nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis kunnen wij vaak ideeën aandragen, waar u als ondernemer misschien niet aan denkt. En hebben we ondanks onze ervaring toch de backup nodig van een externe specialist? Genoeg adviseurs in ons eigen netwerk die à la minute het ontbrekende stukje van de puzzel invullen.