HWH accountants & belastingadviseurs, De Lier

Geen omkijken meer naar de salarisverwerking

Bent u nu nog veel tijd kwijt aan de salarisverwerking? Doe het met HWH Accountants. We vertellen u graag hoe het eenvoudiger kan. ICT heeft het betalen van salarissen en lonen een stuk gemakkelijker gemaakt. Met één online pakket automatiseert u niet alleen de complete salarisverwerking, maar kunt u ook een personeelsdossier aanleggen.

Alle functionaliteiten heeft u straks niet alleen op de zaak voorhanden, maar ook thuis. Het pakket kunt u online gebruiken, 24/7. En niet alleen u als werkgever heeft toegang, ook de werknemers kunnen bij de gegevens die hen aangaan. Zo kunnen ze zelf de loonstroken bekijken. Of voor een aangifte de jaaropgaaf downloaden. Ook  kunnen wij realtime met u samenwerken.

Met het pakket van HWH Accountants kunt u nog veel meer. Het is aan u om te bepalen hoevéél: voert u zelf de mutaties in of laat u deze werkzaamheden aan onze medewerkers over? Met het automatiseren van de salarissen kunt u eenvoudig beginnen. Naarmate u meer functionaliteit wilt, kunt u verder uitbreiden. Bijvoorbeeld medewerkers zelf hun verlofaanvraag laten doen via het pakket. Of het aanleggen van een compleet dossier per personeelslid, met bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten en andere gegevens. Daarmee heeft u alle gegevens rond salarissen en HRM op één plek ondergebracht. Zonder omkijken.